Persbericht: PLNT introduceert nieuwe Ready Meals

Persbericht

Convenience food is een populaire trend in de foodsector. Met een groeiend aantal mensen dat een druk leven leidt en minder tijd heeft om te koken, kiezen veel mensen voor kant-en-klare maaltijden. PLNT, het merk van 100% plantaardige vlees- en visopvolgers speelt hierop in door een breed scala aan Ready Meals aan te bieden. Future Food Group, waar het merk onderdeel van is, heeft de producten zelf ontwikkeld met een maaltijdfabrikant in Veenendaal, Utrecht. “We brengen kant-en-klare maaltijden naar een hoger niveau. Consumenten eisen vlees- en visopvolgers die net zo gezond en voedzaam zijn als het origineel”, aldus Hansie Conradie, Global Business & Development specialist PLNT. 

Het artikel “The Importance of Convenience in today’s world” benadrukt het toenemende belang van gemak in de moderne samenleving, met een specifieke focus op plantaardige kant-en-klare maaltijden. Het toenemende bewustzijn van consumenten over gezondheid en duurzaamheid sluit goed aan bij de missie van PLNT. Het merk gelooft erin dat een gezonder leven en planeet de basis zijn voor onze toekomst. PLNT geniet van “het hier en nu”, maar kijkt ook naar morgen. Het ruime assortiment bestaat daarom uit ‘next level’ opvolgers van vlees en vis, voor iedereen die bewust minder vlees of vis wil eten of dit zelfs helemaal niet op het menu heeft staan. Bij PLNT voel en proef je het origineel, maar eet je volledig plantaardig, gezond en diervrij.

Het assortiment bestaat uit zeven verrukkelijke maaltijden die in een handomdraai op tafel staan. De verpakking is magnetron- en ovenbestendig. Je prikt er wat gaatjes in, zet het 25 min. in de oven op 200°C of kiest voor de snelle manier en zet het 5 min. in de magnetron. De smaken zijn niet te onderscheiden van echt vlees en verrassen iedereen die het proeft. De populairste vleesgerechten, zijn onder de loep genomen en 100% plantaardig gemaakt door een eigen productieteam. Het assortiment omvat No-Lamb Tajine, No-Chicken Tikka Masala, No-Beef Teriyaki, No-Meat Chili Sin Carne, No-Meat Pasta Bolognese, No-Meatballs Green Pepper en No-Chicken Red Curry. Alle kant-en-klaarmaaltijden zitten boordevol eiwitten, dagelijkse voedingsstoffen en veel bevatten ook weinig vet. Het is dus niet alleen een feestje voor je mond, maar ook duurzaam en gezond. De maaltijden worden geleverd in porties van 450 gram en zijn bedoeld voor één persoon. Lekker makkelijk, lekker snel en boordevol smaak!

De nieuwe plantaardige kant-en-klaarmaaltijden zijn de perfecte optie voor retailers die een stap vooruit lopen en van innovatie houden. De maaltijden zijn B2B verkrijgbaar in het assortiment voor retail van Future Food Group.