De PLNT Crab Cakes uitgeroepen tot “Top Innovation” van de “Anuga taste Innovation Show” 2023!

We kunnen met trots mededelen dat onze nieuwe PLNT Crab Cakes zijn uitgeroepen tot “Top Innovation” van de “Anuga taste Innovation Show” 2023!

En dat is voor ons eigenlijk geen verrassing. Onze Crab Cakes zijn ontwikkeld met de beste plantaardige ingrediënten. Ze zijn gemaakt op basis van tarwe-eiwit. Om de beste vissmaak te krijgen, gebruiken we ingrediënten zoals zeewier en verschillende kruiden en specerijen. De Crab Cakes zijn ongelooflijk lekker en een gezonder alternatief voor vis. Ze zijn niet alleen rijk aan eiwitten, maar bevatten ook verschillende vitamines, zijn arm aan verzadigde vetzuren, een bron van vezels en als kers op de taart: de Crab Cakes zijn ook een bron van omega-3. Een ware visopvolger op het gebied van gezondheid en smaak!

De producten van PLNT worden op een duurzame wijze geproduceerd. Ze zijn compleet GMO -en palmolie vrij. Het is dus ook nog eens duurzaam en beter voor het milieu! Vandaar dat het voor ons geen verrassing, maar wel een grote eer is, dat we deze prijs in de wacht gesleept hebben. 

Wilt u meer weten over de PLNT Crab Cakes?  Klik hier!

ERVAAR HET ZELF OP DE ANUGA

Wilt u deze “Top Innovatie” nu zelf proeven? Kom dan langs op de Anuga van 7 tot 11 oktober. U vindt onze stand in Hall 6.1, stand B.050. En uiteraard brengen we onze fantastische Crab Cakes mee voor u om te proeven. Zien we u dan?!