Samen staan we sterk

Onze merken

Future Farm

Ook wel Fazenda Futuro genoemd in Brazilië, dit foodtech bedrijf probeert carnivoren in herbivoren te veranderen zonder dat ze het zelf doorhebben. Hun doel? Het gebruiken van planten om exacte vlees-replica’s te produceren op basis van textuur en smaak zonder dierenleed en daarbij het verminderen van Co2 uitstoot.

PLNT

Een splinternieuw merk dat vegawaren levert. Samen met de Future Food Group deelt PLNT één visie: vleesvervangers smakelijk, duurzaam en betaalbaar maken. Samen werken wij aan een toekomst waarin lekker eten centraal staat. De ingrediënten van PLNT komen van Europese bodem en worden verwerkt tot betaalbare en smakelijke producten. Daar ligt onze toekomst.

The Veggie Lovers

De producten van The Veggie Lovers vervullen een wens voor consumenten die vlees niet willen laten vervallen maar juist vervangen. The Veggie Lovers biedt een ruime keuze aan producten waaronder kaasburgers, hamblokjes en rul gehakt. Alle producten hebben een basis van plantaardige eiwitten en bevatten geen transvetten, maar wél vitamine B12 en ijzer.

COMING SOON

De Future Food Group voegt constant nieuwe innovaties toe aan hun netwerk. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu