Onze merken

Wereldwijd is Future Food Group terug te vinden onder de namen PLNT en The Veggie Lovers. Ontdek onze geweldige merken zelf! Liever onze producten onder private label? Wij leveren ook maatwerk!

Onze merken

Wereldwijd is Future Food Group terug te vinden onder de namen PLNT en The Veggie Lovers. Ontdek onze geweldige merken zelf! Liever onze producten onder private label? Wij leveren ook maatwerk!

Lekker voor vandaag, het beste voor morgen

PLNT

Maak kennis met PLNT! Wij bieden ‘next level’ plantaardige opvolgers voor (potentiële) flexitariërs, die ondanks dat ze van vlees en vis houden bewust kiezen voor een dagje zonder. Met dezelfde textuur en hetzelfde mondgevoel als het origineel. En een ultieme smaaksensatie. Geen concessies!

Bent u klaar voor de nieuwste generatie vlees- en visproducten?

Een greep uit het PLNT assortiment

Make it your own

The Veggie Lovers

Biologisch en vegetarisch eten heeft geen toekomst tenzij de smaak perfect is. Het voedzaam en gevarieerd genoeg is voor consumenten om een gerecht naar hun eigen smaak te maken. Dit is de nieuwe standaard. Dit is waar The Veggie Lovers het verschil maakt. Met natuurlijke, biologische ingrediënten en wetende wat lekker is, zijn we erin geslaagd een meesterwerk te maken. Met de verse en biologische producten van The Veggie Lovers zijn de mogelijkheden eindeloos en bovenal watertandend. 

Wij noemen het The Veggie Lovers, overtuigd dat we zijn dat u het geweldig zult vinden!

Een greep uit het Veggie Lovers assortiment

Perfecte oplossing op maat

Maatwerk

Een innovatief idee voor een product, of op zoek naar een product met een specifiek smaak- of eiwitprofiel? Wij denken graag met u mee en bieden u de perfecte oplossing op maat.

Bekijk hier hoe we tot een oplossing op maat kunnen komen.

Wilt u een van onze innovatieve producten onder uw eigen merk? Private label behoort tot de mogelijkheden!

Private Label

Biovecci - Udea

Voor Udea hebben we voor hun nieuwe private label Biovecci biologische vegetarische en plantaardige vleesvervangers ontwikkeld. Dit op basis van de specificaties vanuit Udea. Naast het ontwikkelen van de producten hebben we ondersteuning verleend bij de opzet van het merk. Biovecci is in alle Udea winkels verkrijgbaar.

Ook een mooi private label opzetten?