Over ons

Bij Future Food Group hebben we hart voor innovatie. Future Food Group staat voor het eten van de toekomst. We spelen in op de wensen van de consument in onze dynamische en snel veranderende wereld. Onze focus?  Het produceren van gezonde & duurzame vlees -en visopvolgers die niet van echt te onderscheiden zijn. Hierbij gebruiken we innovatieve technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Over ons

Bij Future Food Group hebben we hart voor innovatie. Future Food Group staat voor het eten van de toekomst. We spelen in op de wensen van de consument in onze dynamische en snel veranderende wereld. Onze focus?  Het produceren van gezonde & duurzame vlees -en visopvolgers die niet van echt te onderscheiden zijn. Hierbij gebruiken we innovatieve technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Historie

Terug in de tijd

Future Food Group is opgericht in 2019. Maar onze ervaring gaat verder terug dan dat. We zijn namelijk opgericht als onderdeel van de Jan Zandbergen Group. Ontstaan vanuit een slagersfamilie die vooruitkijkt op een plantaardige toekomst. Binnen ons team vindt je experts met een slagersachtergrond, die precies weten wat de consument zoekt in een lekker stukje vlees en daarmee hoe een plantaardige vervanger zou moeten smaken. Samen met onze partner Diviande, vormen we een sterke groep die kan inspelen op al uw wensen.

2019

Oprichting Future Food Group

2020

Introductie PLNT

2022

Lancering The Veggie Lovers – biologisch assortiment

Waarom plantaardig de volgende stap is

Wist je dat?

  • Europa het grootste aandeel binnen de markt van vleesvervangers heeft met 39% van de wereldwijde verkoop?
  • Het aandeel flexitariërs, vegetariërs en vegans in Europa elk jaar stijgt?
  • Consumenten zoeken naar meer smaak, textuur en bite in vlees- en vis alternatieven?
  • Consumenten minder vlees- en vis consumeren voor hun gezondheid, die van de wereld en dierenwelzijn?
Beter voor mens, dier en het milieu

Future-Proof

De vermindering van vleesconsumptie is beter voor het milieu, mens en dier. We willen de consument helpen om vleesinname te verminderen, om zo een stap te zetten naar een duurzamere wereld, waarbij plantaardig de nieuwe wereldwijde norm is. Maar de vleeseter overtuigen is niet gemakkelijk. Hoe zorg je ervoor dat de carnivoor ook daadwerkelijk kiest voor een plantaardig product? Dat kan alleen door de realisatie van aantrekkelijke producten. Daarvoor zit je bij Future Food Group goed:

We gaan mee met de trends in de markt. We bieden vlees- en visopvolgers die voldoen aan de wensen van zowel de inkoper als de consument, en de verwachtingen zelfs overtreffen

We creëren producten met dezelfde smaak, textuur en bite als echt vlees en vis, zodat de stap van vlees naar vega(n) een kleine is

We hebben aandacht voor gezonde voedingswaarden

We bieden een aantrekkelijke productpresentatie om de producten écht te laten opvallen in het schap en denken hier zoveel mogelijk in mee

We kijken ook bij de verpakkingen naar duurzame oplossingen, zonder dat het de kwaliteit of houdbaarheid van het product beïnvloedt

Door het gebruik van duurzame productieprocessen en natuurlijke (en dan al niet biologische) ingrediënten dragen wij ons steentje bij aan het welzijn van de planeet

Onze diensten

Wat we doen

Productontwikkeling

Productie

Verpakken & vermarkten

De one-stop partner voor uw organisatie

Aan wie we leveren

Retail

Onze merken PLNT en The Veggie Lovers zijn beschikbaar voor retail. Daarnaast kunnen wij voldoen aan uw tender of private label. Wilt u een aantrekkelijk en bovenal smakelijk schap presenteren? Dan bent u bij Future Food Group aan het juiste adres.

Foodservice

Onze producten zijn uitermate geschikt voor foodservice en bieden vooral veel gemak in de keuken. De producten zijn sneller te bereiden dan echte vlees- en visproducten. Onze producten zijn dan ook al op verschillende menukaarten te vinden, zoals bij de ketens Ellis en Masons.

Cash & Carry

Voor Cash&Carry is het belangrijk om op te vallen met visueel aansprekende producten. Onze merken en private label opties maken dit mogelijk. Kleinere verpakkingen dan bulk, maar toch handig en schaalbaar.

Industrie

Vega(n) producten verwerken in uw kant-en-klaar maaltijden, salades, broodjes of aanbieden aan uw eigen klantenkring? Wij leveren onze producten ook in bulk aan de industrie. We kunnen hierbij voldoen aan uw specifieke wensen en kalibraties die binnen uw productieproces passen.

Een voorproefje

Tastings

Waarom alleen oriënteren als je ook kunt ervaren? We laten u graag onze innovatieve producten proeven in ons Experience Center.  

Maak kennis met onze merken. Ervaar en oordeel zelf over onze heerlijke smaken en texturen, of bespreek meteen met ons innovatieteam uw wensen. 

Wij gaan graag in gesprek om het meest passende aanbod voor u te creëren.