Nominatie voor de ‘Gulfood Innovation Awards’

Van 20 tot 24 februari zal PLNT aanwezig zijn op de Gulfood in Dubai, stand E3.25. We kunnen met trots mededelen dat onze 100% plantaardige Zalmfilet is genomineerd voor de ‘Gulfood Innovation Awards’! En alsof deze nominatie nog niet genoeg was, presenteren we hier ook nog eens een nieuw product…

Gulfood Innovation Awards

De productnominaties van PLNT blijven maar binnenstromen. Zo waren onze Kipstukjes Saté in 2022 uitgeroepen tot de Beste Introductie van 2021 in de categorie plantaardig door de Levensmiddelenkrant. En ondanks dat ons innovatieteam nog vol op bezig is met de ontwikkeling van de zalmfilet, heeft deze al de nominaties behaald van de ‘Gezonde Innovatie Awards’, de ‘SIAL Innovation Awards’, de ‘SIRHA+ Lyón Innovation Awards’ en nu dus ook de ‘Gulfood Innovation Awards’.

Onze Sales Executive Hansie Conradie: “De hoeveelheid innovatie van onze producten binnen het PLNT assortiment is met niets op de markt te vergelijken, naast dat de producten natuurlijk ook geweldig van smaak zijn en ondersteund worden door de gezonde voedingswaarden. De Zalmfilet is uniek en innovatief, en het bewijs zit hem in de smaak en het uiterlijk. We zijn er trots op genomineerd te zijn voor de Gulfood Innovation Awards met dit unieke product”.

Onze nieuwste innovatie

Zoals op iedere beurs zullen ook hier de beursbezoekers de mogelijkheid krijgen om de fantastische plantaardige producten van PLNT te proeven. Zo zal onze chef hier onze all-time favourite Pulled Beef en onze Kipstukjes bereiden. Maar dat is nog niet alles: we presenteren hier ook een compleet nieuw product. Hansie Conradie: “Omdat ons harde werk wordt opgemerkt, drijft het ons om te innoveren en regelmatig nieuwe producten op de markt te brengen, zoals onze consumenten en de alsmaar groeiende plantaardige categorie dit van ons verwachten. We hebben onze ‘PLNT Crab’ gelanceerd en zijn verheugd om onze ‘PLNT Crab Cakes’ aan te kondigen, die zijn debuut zullen maken op Gulfood”. 

Hansie en zijn collega’s zijn erg benieuwd naar alle reacties van de beursbezoekers op dit nieuwe product en uiteraard onze bestaande producten. We zijn er echter van overtuigd dat deze goed in de smaak vallen.

Gulfood vind plaats van 20 tot 24 februari in het Dubai World Trade Center. Je vind PLNT op stand E3.25. Waarom je zeker langs moet komen? Hansie: “PLNT heeft een innovatief en voedzaam assortiment van heerlijk smakende producten, die zeker deel zouden moeten uitmaken van uw assortiment en/of uw dagelijkse keuze voor vleesalternatieven. We vertellen u graag meer op onze stand!”.

Alvast meer weten over PLNT?