Bezoek ons op de Biofach 14-17 februari

Ook dit jaar staat Future Food Group weer met een van haar merken op de Biofach in Nürnberg, Duitsland. Op deze bio-beurs is uiteraard ons biologische merk The Veggie Lovers te vinden!

Wat is een beter moment om een ware Veggie Lover te worden dan op de dag van de liefde? Op 14 februari begint de 2023 editie van de Biofach in Nürnberg, Duitsland. Met The Veggie Lovers zijn onze collega’s Maikel, Tanya en Hansie te vinden op stand 5-336. Hier zal onze chef enkele producten uit het Veggie Lovers assortiment bereiden. Komt u ook proeven? 

Ervaar het op de Biofach

Nieuw! We hebben ons biologisch & vegetarisch Gehakt nu ook in de vegan variant! Nog net zo lekker, mals en smaakvol als dat die al was, maar nu volledig plantaardig. Voor de eerste keer tonen we dit aan het publiek. Wij zijn al overtuigd door deze geweldige smaak, nu u nog…

Ontdek onze romige en vleesige Veggie Lovers Cheese Burgers! Deze burgers zijn heerlijk gevuld met kaas en daardoor een echte guilty(free) pleasure. Te proeven op eigen risico: deze burgers hebben een oncontroleerbaar watertandend effect…

Onze Veggie Lovers Kipschnitzel kan natuurlijk niet ontbreken. Rijk aan eiwit, een bron van vezels en arm aan verzadigde vetten. De consument hoeft zo geen concessies te doen op voedingsstoffen, maar ook niet op smaak of textuur: het is niet te geloven dat deze schnitzel volledig vegetarisch is… Ervaar het voor uzelf!

Zien we u daar?

Natuurlijk is er meer te zien. Ontdek ons volledige assortiment! Tanya, Maikel en Hansie informeren u graag over alle mogelijkheden van The Veggie Lovers. Tot dan!

Alvast meer weten over The Veggie Lovers? Ga dan naar theveggielovers.com

Bemachtig uw toegangstickets hier: