De meest realistische vezelstructuren op de markt

We brengen u de nieuwste generatie plantaardige / vegetarische vezelstructuren. De vezelstructuren zijn ontwikkeld door onze slagers samen met ons innovatieteam. De recepten zijn verfijnd op basis van de feedback uit proefsessies met consumenten en enkele van onze belangrijkste klanten in de voedingsindustrie. Zo kunt u uw klanten de beste smaakervaring bieden.

Met onze stukjes als rund of kip kan bijna elk gerecht plantaardig of zelfs volledig vegan gemaakt worden. De producten lenen zich perfect om in te spelen op de diverse wereldkeukens en passen bij iedere maaltijd.

 

Echte innovatie met onze 3D-Extrusie technologie

Met ons productinnovatie team hebben we onze nieuwste technologie ontwikkeld genaamd: FFG 3D Extrusion Technology.

  • Weerspiegelt het uiterlijk, de smaak en de structuur van vlees; als je niet beter zou weten, zou je denken dat het vlees is.
  • Voedingswaarden vergelijkbaar met of zelfs beter dan vlees.
  • Geeft de natuurlijkste eetervaring.
  • Tijdens het koken absorberen de structuren de sappen van de ingrediënten en jus.
  • Bij het eten komen de sappen uit de structuren vrij, waardoor een sappig, mals effect ontstaat zoals bij vlees.
  • Getest en goedgekeurd door onze (ex) slagers.

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu