We brengen u de nieuwste generatie plantaardige / vegetarische vezelstructuren. De vezelstructuren zijn ontwikkeld door onze slagers samen met ons innovatieteam. De recepten zijn verfijnd op basis van de feedback uit proefsessies met consumenten en enkele van onze belangrijkste klanten in de voedingsindustrie. Zo kunt u uw klanten de beste smaakervaring bieden.
Met onze stukjes als rund of kip kan bijna elk gerecht plantaardig of zelfs volledig vegan gemaakt worden. De producten lenen zich perfect om in te spelen op de diverse wereldkeukens en passen bij iedere maaltijd.
Echte innovatie met onze 3D-Extrusie technologie
Met ons productinnovatie team hebben we onze nieuwste technologie ontwikkeld genaamd: FFG 3D Extrusie Technologie™.
- Weerspiegelt het uiterlijk, de smaak en de structuur van vlees; als je niet beter zou weten, zou je denken dat het vlees is.
- Voedingswaarden vergelijkbaar met of zelfs beter dan vlees.
- Geeft de natuurlijkste eetervaring.
- Tijdens het koken absorberen de structuren de sappen van de ingrediënten en jus.
- Bij het eten komen de sappen uit de structuren vrij, waardoor een sappig, mals effect ontstaat zoals bij vlees.
- Getest en goedgekeurd door onze (ex) slagers.