LEKKER VOOR VANDAAG, HET BESTE VOOR MORGEN

PLNT

Wij zijn PLNT

een passie voor future proof eten

De toekomst is van ons allemaal, daarom is het belangrijk dat we eten wat de natuur ons te bieden heeft. Onze passie voor lekker eten gaat hand in hand met een liefde voor de natuur, waar we samen zorgen voor een toekomstbestendige planeet. Deze visie delen wij met ons netwerk gebouwd op ervaring en expertise. Doordat PLNT onderdeel uitmaakt van de Future Food Group staan we er niet alleen voor. Samen innoveren wij de smaaksensatie rechtstreeks van Europese bodem. Deze innovaties zijn volledig plantaardig waardoor er volop genoten kan worden van wat er bij je op bord ligt.

Gezonde levensstijl

De natuurlijke ingrediënten van PLNT dragen bij aan een gezonde levensstijl.

Plantaardig

Veel van de PLNT producten zijn volledig plantaardig en/of vegetarisch zodat je volop kan genieten.

Gedreven onderzoek

Door de samenwerking met Future Food Group is er een constante stroom van innovatie met de nieuwste technologieën.

Voor iedereen

Heerlijk voor het hele gezin door een breed en gevarieerd assortiment.

Geen categorie blijft achter. Al onze inspanningen gaan naar het ontwikkelen van plantaardige B2C en B2B producten voor een toekomstbestendige morgen.

Een laserfocus op ontwikkeling en innovatie

7 productcategorieën

Waaronder: Vegawaren, Rijk Gevuld met Groenten, Krokante Bites, Seizoen Specialiteiten, De Perfecte Basis, Gouden Trots, Klassiekers.

4 doelstellingen

Naast het innoveren van plantaardige producten staat PLNT voor natuurbehoud, lekker eten produceren, en een toekomstbestendige planeet.

2x meer focus op de toekomst

Want alleen het produceren van plantaardige producten is niet genoeg, er moet ook een toekomstbestendig productieproces zijn.

Van vegawaren tot de klassiekers in een nieuw jasje, PLNT creëert het beste van de toekomst op jouw bord.

Een wereldselectie

 • Heerlijke vegawaren
  • Van boterhamworst tot kipfilet, de producten van PLNT zijn ook geschikt als vegawaren. Met deze smaakmakers kan je voortaan gemakkelijk al je brood en toast aankleden.
 • De perfecte basis
  • Wanneer je met de perfecte wok of pasta bezig bent is het natuurlijk wel zo lekker als je ook een smakelijke vega-basis hebt voor het gerecht. Ons assortiment bestaat ook uit onder andere gehakt, kip, stoof reepjes en gebakken spekjes.
 • Seizoen specialiteiten
  • Voor speciale gelegenheden heeft PLNT plantaardige seizoensspecialiteiten. Hierin komen zeer populaire, tijdelijke producten in voor waaronder bijvoorbeeld spareribs, rookworst en hotdog.
 • Rijk gevuld met groenten
  • Smakelijke producten met allerlei groenten gevuld. Naast dat je plantaardig eten bereid, kan je tegelijk ook genieten van de meest verse groenten waaronder erwten, champignons en broccoli.
 • Gouden trots
  • Nederlandse kaas is waar wij om bekend staan in Europa. Daarom zorgen wij voor een toekomstbestendige variant waar we de herkenbare en typische smaak van kaas naar voren halen in producten zoals de Cordon Bleu en de kaesschnitzel.
 • Klassiekers
  • Een interessante uitdaging in ons assortiment is het aanbod van de klassiekers in vega-vorm waaronder de hamburger, balletjes en de braadworst. onze heerlijke plantaardige varianten gaan je verbazen.
 • Krokante Bites
  • Vegetarisch eten hoort overal thuis, waaronder ook de welbekende schnitzels. Met onze krokante producten krijg je de herkenbare “bite” terwijl je geniet van allerlei plantaardige innovaties zoals de bekende kipnugget.

Productoverzicht

Bekijk hieronder een klein deel van wat PLNT voor je kan betekenen:

Schouderham

100% plantaardig

Gehakt

100% plantaardig

Groenteworstje

100% plantaardig

Kipfilet

100% vegetarisch

Kipfilet

100% vegetarisch

Gehaktballetjes

100% plantaardig

Dubbelburger

100% plantaardig

Hamburger

100% plantaardig

Dadelworst

100% plantaardig

Cranberry Worst

100% plantaardig

Chicken Strips

100% plantaardig

Broccoliworst

100% plantaardig

Beef strips

100% plantaardig

Beef stew

100% plantaardig

Mortadella

100% plantaardig

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu