

Wij zijn PLNT
een passie voor future proof eten
De toekomst is van ons allemaal, daarom is het belangrijk dat we eten wat de natuur ons te bieden heeft. Onze passie voor lekker eten gaat hand in hand met een liefde voor de natuur, waar we samen zorgen voor een toekomstbestendige planeet. Deze visie delen wij met ons netwerk gebouwd op ervaring en expertise. Doordat PLNT onderdeel uitmaakt van de Future Food Group staan we er niet alleen voor. Samen innoveren wij de smaaksensatie rechtstreeks van Europese bodem. Deze innovaties zijn volledig plantaardig waardoor er volop genoten kan worden van wat er bij je op bord ligt.
Goed voor mens…




… ÉN PLANEET




Geen categorie blijft achter. Al onze inspanningen gaan naar het ontwikkelen van plantaardige B2C en B2B producten voor een toekomstbestendige morgen.
Een laserfocus op ontwikkeling en innovatie
4 doelstellingen
1. Innoveren van plantaardige producten
2. Behoud van de natuur
3. Lekker eten produceren
4. Een toekomstbestendige planeet
2x meer focus op de toekomst
Want alleen het produceren van plantaardige producten is niet genoeg, er moet ook een toekomstbestendig productieproces zijn. Wij gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van Europese bodem, om onze CO2-uitstoot te verminderen. Zo komen onze erwteneiwitten uit Denemarken en de soja-eiwitten uit Oostenrijk, waar ze op duurzame wijze worden geteeld. Daarnaast worden onze producten op Nederlandse bodem geproduceerd.

Van vegawaren tot de klassiekers in een nieuw jasje, PLNT creëert het beste van de toekomst op jouw bord.
Vervangers van vlees, vis, kaas en vleeswaren
Bekijk hieronder een klein deel van wat PLNT voor je kan betekenen:

Schouderham

Gehackt

Schnitzel als kip

Gehacktballetjes

Kipfilet

Kaesplakjes

Burger als vis

Hamburger

Boterhamworst

Kaesschnitzel

Worst als rund

Broccoliworst

Uitgebakken spekjes

Roerbakreepje Shoarma

Mortadella
Plantaardige vezelstructuren
Naast de smaak en de geur is de ‘bite’ essentieel in het ontwikkelen van vleesvervangers. Future Food Group komt met
de nieuwste generatie plantaardige vezelstructuren die ontwikkeld zijn door échte slagers. We hebben dan ook extra
aandacht geschonken aan verschillende structuren, smaakprofielen, eiwit samenstellingen en voedingswaarden, om
de beste smaaksensatie te creëren. Dit noemen we 3D Extrusion Technology. Deze vezelstructuren zijn onder andere toe te passen in salades, wok gerechten, kant-en-klaarmaaltijden en aan te bieden als los maaltijdcomponent. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Een greep uit dit assortiment:

Stukjes als kip naturel

Stukjes als kip Green Curry

Stoofstukjes als rund (+jus)

Stukjes als rund Teriyaki

Stukjes als rund naturel
Ontdek de mogelijkheden
Lekker voor vandaag, het beste voor morgen
Onze producten zijn verkrijgbaar bij







Geen vraag te veel
Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.