LEKKER VOOR VANDAAG, HET BESTE VOOR MORGEN

PLNT

Wij zijn PLNT

een passie voor future proof eten

De toekomst is van ons allemaal, daarom is het belangrijk dat we eten wat de natuur ons te bieden heeft. Onze passie voor lekker eten gaat hand in hand met een liefde voor de natuur, waar we samen zorgen voor een toekomstbestendige planeet. Deze visie delen wij met ons netwerk gebouwd op ervaring en expertise. Doordat PLNT onderdeel uitmaakt van de Future Food Group staan we er niet alleen voor. Samen innoveren wij de smaaksensatie rechtstreeks van Europese bodem. Deze innovaties zijn volledig plantaardig waardoor er volop genoten kan worden van wat er bij je op bord ligt.

Goed voor mens…

… ÉN PLANEET

Geen categorie blijft achter. Al onze inspanningen gaan naar het ontwikkelen van plantaardige B2C en B2B producten voor een toekomstbestendige morgen.

Een laserfocus op ontwikkeling en innovatie

4 doelstellingen

1. Innoveren van plantaardige producten

2. Behoud van de natuur

3. Lekker eten produceren

4. Een toekomstbestendige planeet

2x meer focus op de toekomst

Want alleen het produceren van plantaardige producten is niet genoeg, er moet ook een toekomstbestendig productieproces zijn. Wij gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van Europese bodem, om onze CO2-uitstoot te verminderen. Zo komen onze erwteneiwitten uit Denemarken en de soja-eiwitten uit Oostenrijk, waar ze op duurzame wijze worden geteeld. Daarnaast worden onze producten op Nederlandse bodem geproduceerd. 

Gezond én lekker. Verantwoord én betaalbaar.

Een wereldselectie

 • Heerlijke vegawaren
  • Van boterhamworst tot kipfilet, de producten van PLNT zijn ook geschikt als vegawaren. Met deze smaakmakers kan je voortaan gemakkelijk al je brood en toast aankleden.
 • De perfecte basis
  • Wanneer je met de perfecte wok of pasta bezig bent is het natuurlijk wel zo lekker als je ook een smakelijke vega-basis hebt voor het gerecht. Ons assortiment bestaat ook uit onder andere gehackt, kip, stoofstukjes en gebakken spekjes.
 • Seizoen specialiteiten
  • Voor speciale gelegenheden heeft PLNT plantaardige seizoensspecialiteiten. Hierin komen zeer populaire, tijdelijke producten in voor waaronder bijvoorbeeld spareribs, rookworst en hotdog.
 • Rijk gevuld met groenten
  • Smakelijke producten met allerlei groenten gevuld. Naast dat je plantaardig eten bereid, kan je tegelijk ook genieten van de meest verse groenten waaronder erwten, champignons en broccoli.
 • Gouden trots
  • Nederlandse kaas is waar wij om bekend staan in Europa. Daarom zorgen wij voor een toekomstbestendige variant waar we de herkenbare en typische smaak van kaas naar voren halen in producten zoals de Cordon Bleu en de kaesschnitzel.
 • Klassiekers
  • Een interessante uitdaging in ons assortiment is het aanbod van de klassiekers in vega-vorm waaronder de hamburger, balletjes en de braadworst. onze heerlijke plantaardige varianten gaan je verbazen.
 • Krokante Bites
  • Vegetarisch eten hoort overal thuis, waaronder ook de welbekende schnitzels. Met onze krokante producten krijg je de herkenbare “bite” terwijl je geniet van allerlei plantaardige innovaties zoals de bekende kipnugget.
 • Smaken van de zee
  • Met PLNT gaan we verder als alleen vlees. Zo hebben we ook een plantaardig alternatief voor vis ontwikkeld. Geniet bijvoorbeeld van onze krokante visburger en wordt overdonderd door de heerlijke smaak.

Van vegawaren tot de klassiekers in een nieuw jasje, PLNT creëert het beste van de toekomst op jouw bord.

Vleesvervangers & vegawaren

Bekijk hieronder een klein deel van wat PLNT voor je kan betekenen:

Schouderham

100% plantaardig

Gehackt

100% plantaardig

Schnitzel als kip

100% plantaardig

Gehacktballetjes

100% plantaardig

Kipfilet

Vegetarisch

Kaesplakjes

100% plantaardig

Burger als vis

100% plantaardig

Hamburger

100% plantaardig

Boterhamworst

100% plantaardig

Kaesschnitzel

100% plantaardig

Worst als rund

100% plantaardig

Broccoliworst

100% plantaardig

Uitgebakken spekjes

100% plantaardig

Roerbakreepje Shoarma

100% plantaardig

Mortadella

100% plantaardig

Vegetarische vezelstructuren

Naast de smaak en de geur is de ‘bite’ essentieel in het ontwikkelen van vleesvervangers. Future Food Group komt met
de nieuwste generatie plantaardige vezelstructuren die ontwikkeld zijn door échte slagers. We hebben dan ook extra
aandacht geschonken aan verschillende structuren, smaakprofielen, eiwit samenstellingen en voedingswaarden, om
de beste smaaksensatie te creëren. Dit noemen we 3D Extrusion Technology. Deze vezelstructuren zijn onder andere toe te passen in salades, wok gerechten, kant-en-klaarmaaltijden en aan te bieden als los maaltijdcomponent. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een greep uit dit assortiment:

Reepjes als kip naturel

Vegetarisch

Reepjes als kip Mediterraans

Vegetarisch

Stoofstukjes als rund (+jus)

Vegetarisch

Reepjes als rund Mexicaans

Vegetarisch

Stukjes als kip Aziatisch

Vegetarisch
Lekker voor vandaag, het beste voor morgen

Onze vegawaren zijn verkrijgbaar bij

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu