Vele handen maken licht werk

Werken bij de Future Food Group

Samen werken aan de toekomst van voedsel. Daarnaast wil de Future Food Group (FFG) graag samen met jou voedselinnovaties creëren welke een positief effect hebben op milieu en maatschappij. De FFG is een jong bedrijf met hoge ambities en een energiek team van specialisten in hun vakgebied. Natuurlijk gaat dit hand in hand met een bedrijfscultuur waarbij openheid en transparantie centraal staan.  Jouw aandeel in dit team is onmisbaar terwijl wij samen aan de toekomst van morgen werken. Wij zien de potentie in jouw doorzettingsvermogen, creatieve gedachtegang en unieke persoonlijkheid. Kom jij binnenkort bij ons team?

Stage Productontwikkelaar

Meewerken en meedenken aan de duurzame eiwitbronnen van de toekomst, zowel dierlijk als plantaardig en hybride? Dan ben je bij de Future Food Group aan het juiste adres voor jouw stage als productontwikkelaar! Wij denken buiten de gebaande kaders maar duurzaamheid, balans en slimme vernieuwingen staan altijd op de voorgrond. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu