VOOR EEN BEWUSTE MAALTIJD

The Veggie Lovers

Ook vegetariërs, vegans en flexitariërs willen iets lekkers op het bord. The Veggie Lovers biedt precies de bite en smaak waar naar wordt gezocht. Of het nou hamburgers, worstjes, roerbakreepjes of beleg is, met ons brede assortiment valt eindeloos te variëren. Zo kan je elke maaltijd omtoveren naar een vega-maaltijd. De vleesvervangers zitten bomvol vitamine B12, ijzer en zijn op basis van Europese soja bereid. De producten zijn tevens arm aan verzadigde vetten. 100% vegetarisch maar vooral ook 100% lekker. Een bewuste keuze voor iedereen die minder of geen vlees wil eten zonder in te leveren op smaak. Dat is The Veggie Lovers.

VOOR EEN BEWUSTE MAALTIJD EN EEN BEWUSTE TOEKOMST

Voorgegaard

The Veggie Lovers biedt een breed assortiment aan voorgegaarde producten. Veel varianten waarvan je denkt: eindelijk zijn die ook vegetarisch verkrijgbaar! Want wij hebben ze zo’n beetje allemaal ontwikkeld: van roerbakreepjes tot Cordon Blue. Ze zijn om te smullen…

Rauw

De rauwe varianten van the Veggie Lovers zijn eenvoudig te bereiden en een bewuste basis voor ieder gerecht. Je kunt er
bijvoorbeeld een heerlijke pasta bolognese of een quiche met gehakt en groente eenvoudig vegetarisch mee maken.

Broodbeleg

Het broodbeleg van the Veggie Lovers is niet alleen erg lekker, maar heeft ook dezelfde vertrouwde smaak. Daarnaast zijn ze ook heel erg veelzijdig. In plaats ze alleen op brood of toast te eten, kan er ook heerlijk mee gevarieerd worden op bijvoorbeeld een pizza of in een salade.

ER IS GEEN MAALTIJD DIE NIET VEGGIE GEMAAKT KAN WORDEN

Verkrijgbaar bij

De Future Food Group heeft een breed scala aan producten waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Van de Foodservice tot Cash&Carry, Out of Home en Retail. Waar een wil is, is een weg. Lees meer over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Schotel binnenkort de producten van FFG voor aan uw gasten of leg het in de schappen van uw onderneming.

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu