Onder de loep

Over Future Food Group

Hart voor Innovatie

De FFG staat voor het eten van de toekomst. Dit betekent dat er wordt ingespeeld op de wensen van de consument met oog op een wereld in constante verandering.

De Future Food Group is een team van experts in de productontwikkeling en innovatie. Samen werken zij aan een visie waarbij plantaardig eten de nieuwe norm is. Nu gaat Future Food Group in Oss, het vega centrum van Nederland, de wereld kennis laten maken met zijn innovaties.

“Hart voor innovatie op een duurzame manier, dat is wat we doen bij Future Food Group.”Laurens Zandbergen, Marketing Manager

Plantaardig Denken

Klanten worden natuurlijk niet alleen mooie uitspraken voorgeschoteld, maar ook een uitgebreid assortiment aan biologische en veganistische producten. Van snacks tot maaltijdcomponenten en veganistische vleeswaren, de vleesvervangers zijn van alle markten thuis. Toch wordt vlees niet compleet vergeten en blijft als proteïnebron onder de aandacht. Er is zelfs onderzoek naar kweekvlees. Met zijn producten richt de FFG zich voornamelijk op de retail/cash&carry, out of home en de foodservice. Naast de opties om onder het merk van de Future Food Group producten onder te brengen, is er ook is er een mogelijkheid tot private label.

Kwaliteit door Duurzaamheid

Naast groene producten wordt er ook gedacht aan het milieu. Duurzaamheid staat voorop en dit komt sterk naar voren in de keuze van de verpakking. Al deze innovatie vindt plaats in eigen huis, met eigen middelen en kennis. Het netwerk van Future Food Group is zodanig dat het connecties heeft met derden waar technische en wetenschappelijk informatie constant gedeeld wordt. Hierdoor blijft de FFG altijd een koploper.

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu