//Wie zijn wij?

Wij bij Future Farm™ geloven dat innovatie, smaak en duurzaamheid een krachtige combinatie vormen waarbij bewuste consumptie toegankelijk en smakelijk wordt. Daarom zijn onze producten volledig gemaakt van planten, maar met dezelfde textuur, sappigheid en smaak als vlees.

Burger

Burger gemaakt van planten zonder enige dierlijke ingrediënten, maar met de smaak en textuur van vlees. Het is de ideale optie voor degene die de consumptie van dierlijke eiwitten wil verminderen zonder het te hoeven opgeven van een lekkere burger.

[GLUTEN_VRIJ]
[GMO_VRIJ]

Gewicht: 2 X 115 G // Totaal 230 G
THT vers: 14 dagen

Gehackt

Sappig en heerlijk gehackt gemaakt van 100% planten. Een ideale keuze om elk recept te innoveren. Dezelfde textuur en smaak als vlees, maar gemaakt van planten!

[GLUTEN_VRIJ]
[ANTIBIOTICA_VRIJ]
[CHOLESTEROL_VRIJ]

Gewicht: 1X250 G // totaal 250 G
THT vers: 14 dagen

Gehacktballen

Zachte en lekkere gehacktballen gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten, maar met dezelfde smaak en textuur als vlees. Gehacktballen zijn de juiste keuze voor degene die wil innoveren met gerechten zonder de traditionele smaak op te geven.

[GLUTEN_VRIJ]
[ANTIBIOTICA_VRIJ]
[CHOLESTEROL_VRIJ]

Gewicht: 10X25 G // totaal 250 G
THT vers: 14 dagen

Coming Soon – Sausages

De revolutionaire worst gemaakt van planten met een textuur en smaak zoals die van echt varkensvlees

[GLUTEN_VRIJ]
[GLUMATAAT_VRIJ]
[GMO_VRIJ]

Gewicht: 5X50 G // totaal 250 G

>> Voor wie?

Retail

Future Farm ziet een toekomst met schappen vol aan plantaardige producten, waarbij de smaak, textuur en sappigheid niet te onderscheiden zijn van echt vlees. De moderne verpakkingen van Future Farm producten maken dezelfde statement als hun visie: Een unieke ervaring leveren door een combinatie van innovatie, duurzaamheid en smaak. Consumenten kunnen kennis maken met deze plantaardige innovatie door de Future Farm Gehacktbal, Burger en Gehackt te proberen.

Foodservice and Cash&Carry

Het is niet makkelijk om in deze tijd boven het maaiveld uit te steken met een plantaardig product. Future Farm ziet dit niet als een obstakel maar als een uitdaging. De plantaardige producten van Future Farm focussen niet op één van de veel voorkomende attributen zoals innovatie, duurzaamheid of smaak, maar juist een combinatie van alledrie. En samen met een unieke, visuele en moderne stijl zorgt Future Farm ervoor dat deze producten aan niemand voorbijgaan. Met binnenkort een plantaardige sausage op de markt, kunnen mensen nu al het Gehackt, de Burger en de Gehacktbal proberen.

Geen vraag te veel

Er is geen twijfel mogelijk dat al onze unieke concepten en innovatie uitnodigen tot een gesprek. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via onze klantenservice. Stel gerust een vraag, of maak een opmerking.

Menu